Ladda ner innehåll offline

För att kunna titta på serier och film utan internetuppkoppling har du möjlighet att ladda ner vissa titlar* till offline på dina mobila enheter (mobil/surfplatta). I dagsläget är det inte möjligt att ladda ner material på andra enheter som t.ex. PC/Mac, Apple TV eller Smart TV. Material du laddar ner lagras på enhetens interna minne. Sport-evenemang finns inte tillgängliga för offline.

Hur laddar jag ner material på min enhet?
  • Välj en film eller avsnitt du vill ladda ner. Tryck på “Spara offline”.
  • Har du ingen tillgång till wifi kan du under kontoinställningar välja att tillåta nedladdning med mobildata.
  • När du har laddat ned innehållet hittar du allt ditt offline-material i Offline-fliken.
  • Du har tillgång till nedladdat material i 30 dagar varefter behöver du förnya licenserna. Detta kan du enkelt göra på innehållets sida eller genom Offline-fliken.
Offline-filter

Du har även möjlighet att endast visa serier och filmer som är nedladdningsbara.
iOS: Gå till Profil > App-Inställningar > Offline filter.
Android: Öppna menyn till vänster > Inställningar > Offline filter.

Ladda ner hyr/köpfilmer

Det går fint att även ladda ned hyrda/köpta filmer efter köpet har genomförts. Gäller det barnfilmer, får du först välja vilket språk du vill ladda ner filmen på. Det går inte att byta talspråk på en redan nedladdad film.

Titta på offline-material utanför Sverige

Du kan titta på ditt nedladdade material var du än befinner dig. Reser du utanför EU, rekommenderar vi dock att inte ansluta enheten till ett lokalt nätverk när du använder Viaplay. Detta då vi inte har rättigheter utanför EU och därmed finns möjligheten att du blir blockerad från tjänsten eller att Viaplay-appen blir automatiskt uppdaterad och du förlorar licenserna för nedladdat material under din vistelse.

En film ligger på mellan 2-3GB, medans avsnitt ur serier brukar ligga på mellan 700Mbit till 2GB beroende på dess längd och storlek.

*Obs! Vi har inte offline-rättigheter för alla serier och filmer på tjänsten.

Titta på Viaplay utomlands? Lär mer här.