Vintersport på Viaplay

Vintersporten intar position i den nya Viaplay Vinter-miljön. På Viaplay kan du se samtliga tävlingar upp till 48 timmar i efterhand.

För att få tillgång till sändningarna behöver du ha Viaplay Total eller Viaplay Medium.

Hur kommer jag igång?
  1. Välj Viaplay Total eller Viaplay Medium.
  2. Registrera ditt konto.
  3. Klart! Nu kan du använda Viaplay vart du vill.*

*Här kan du se vilka enheter Viaplay stödjer

Hur mycket vintersport kan jag se?

På Viaplay visas världscupen i alpint, längdskidåkning, backhoppning, nordisk kombination, snowboard, freestyle och freeskiing.

Även kommande världsmästerskapet 2025 i längdskidåkning, alpint, backhoppning, nordisk kombination, snowboard, freestyle och freeski.

Bland övriga vintersporter i Viaplays portfölj finns även hastighetsåkning, konståkning, short track och NHL-ishockey. (Notera att Viaplay Total krävs för att se NHL).

Mer info finns på: https://viaplay.se/sport/viaplay-vinter

Är det bindningstid på Viaplay?

Samtliga paket på Viaplay är löpande och därmed helt utan bindningstid* vilket ger dig möjligheten att komma och gå som du vill. Betalningar sker i förskott och gäller månadsvis.

*På vissa paket kan du välja själv att binda upp dig till en lägre månadskostnad.

Kan jag se det på linjära TV-kanaler?

Ja! TV6* sänder allt från Viaplay Groups längdskidåkningsrättigheter, upp till hälften av de alpina rättigheterna, ett urval av tävlingar från freestyle och backhoppning. Med potential att visa urval från resterande Viaplay FIS-discipliner.

På Viaplay visas en heltäckande bevakning av alla våra skidsporträttigheter och sänder live från samtliga tävlingar. Dessutom kommer studiosändningar, highlights och massor av extramaterial göras tillgängliga.

*Även TV10 kommer att visa sändningar.