Hvordan aktiverer jeg Viaplay, når jeg er Boxer-kunde?

For at anvende Viaplay omkostningsfrit som Boxer kunde, skal du aktivere dig via dette link: https://signup.viaplay.dk/boxer

På aktiveringssiden starter du med at vælge Boxer som din TV-leverandør, og herefter udfylder du de resterende oplysninger. Som Boxerkunde får du adgang til serier og film.

Mangler du dit abonnement- eller kundenummer kan du finde det på din faktura eller ved at kontakte Boxer. Efter du har bekræftet dine oplysninger skal du vælge et kodeord til din Viaplay konto, og hvis du allerede har en Viaplay konto med samme emailadresse, kan du i stedet vælge at logge ind med de tilhørende oplysninger.