Osta ja vuokraa elokuvia

Onko sinulla alennuskoodi vuokraelokuvaan? Löydät ohjeet koodin aktivoimiseen täältä

Voit vuokrata tai ostaa elokuvia Vuokraa & osta-kategoriassa Viaplayssa. Et tarvitse aktiivista tilausta voidaksesi vuokrata tai ostaa elokuvan ja maksu elokuvan vuokrauksesta tai ostosta veloitetaan suoraan käyttäjätilillesi valitsemalta maksutavalta.

Suurin osa elokuvista on saatavilla sekä vuokrattavana että ostettavana, mutta joissakin tapauksissa vain toinen näistä vaihtoehdoista on tarjolla.

Voit asettaa käyttäjätilillesi ostolukon jos haluat rajoittaa ostojen tekemistä käyttäjätililläsi. Lue lisää täältä

Laitteet joilla voit vuokrata ja ostaa elokuvia

Vuokraa & osta-kategoria on saatavilla lähes kaikilla tuetuilla laitteilla, löydät yhteenvedon laitteista täältä. Huomaathan että kategoria on saatavilla Viaplay-sovelluksessa iPhone- ja iPad-laitteilla vain silloin kun käyttäjätililläsi on aktiivinen tilaus. Lue lisää elokuvien vuokrauksesta ja ostosta Applen laitteilla täällä

Elokuvien vuokraus

Vuokraelokuva on saatavilla käyttäjätililläsi 48 tunnin ajan vuokrauksen vahvistamisesta ja tänä aikana voit katsoa elokuvan niin monta kertaa kuin haluat.

Vuokrataksesi elokuvan, mene Vuokraa & osta-kategoriaan, valitse elokuva jonka tahdot vuokrata ja sitten Vuokraa-vaihtoehto. Kun olet vahvistanut vuokrauksen voit aloittaa elokuvan katselun ja lähetämme sinulle kuitin vuokrauksesta käyttäjätilillesi rekisteröityyn sähköpostiosoitteeseen. Vuokrauksen hinta veloitetaan suoraan käyttäjätilillesi valitsemalta maksutavalta.

Elokuvien osto

Ostamasi elokuvat ovat katsottavissa käyttäjätililläsi niin kauan kuin käyttäjätili on olemassa. Et tarvitse aktiivista tilausta saadaksesi pääsyn käyttäjätililläsi ostamiisi elokuviin.

Ostaaksesi elokuvan, mene Vuokraa & osta-kategoriaan, valitse elokuva jonka tahdot ostaa omaksi ja sitten Osta-vaihtoehto. Kun olet vahvistanut oston voit aloittaa elokuvan katselun ja lähetämme sinulle kuitin vuokrauksesta käyttäjätilillesi rekisteröityyn sähköpostiosoitteeseen. Elokuvan hinta veloitetaan suoraan käyttäjätilillesi valitsemalta maksutavalta.

Miksi ette tarjoa kaikkia elokuvia osana kuukausitilausta?

Elokuvaoikeudet määrittävät onko elokuva mahdollista tarjota osana kuukausitilausta. Kun uusi elokuva julkaistaan, tulee se yleensä ensin nähtäville elokuvateattereihin. Tämän jälkeen elokuva voi tulla saataville Vuokraa & osta-kategoriaan, ja jonkin ajan kuluttua voi olla mahdollista näyttää elokuva osana kuukausitilauksia.