Jeg får ikke registrert kundenummeret mitt

Hvis du har problemer med å aktivere pakken din på signup.viaplay.no, prøv disse tipsene:

Pass på at Viaplay er inkludert gjennom din TV-leverandør

Vi anbefaler at du kontakter TV-leverandøren din for å få informasjon om Viaplay er inkludert for deg.

Dobbeltsjekk at du fyller inn korrekt kundeinformasjon

Informasjonen du bruker for å registrere deg på Viaplay varierer med hvilken leverandør du har.

Du kan finne informasjon om hvilken informasjon du skal registre ved å gå til signup.viaplay.no og velge din leverandør – der kan du se hvilke felter du må fylle inn, og under feltene er det en beskrivelse av hvor du finner informasjonen.

Om du fortsatt er usikker, ta kontakt med leverandøren din.

Hvis du må fylle inn et postnummer, pass på at det er samme postnummer som du har registrert hos leverandøren din.

Prøv en annen enhet eller en annen nettleser

Hvis informasjonen du fyller i er korrekt, men du likevel opplever problemer, anbefaler vi at du prøver å registrere informasjonen på en annen enhet eller via en annen nettleser. Du kan også restarte routeren din, eller bytte til et annet nettverk.

Om du får en melding om at den angitte epostadressen allerede har blitt brukt til registrering, les mer her.