Video kvalitet på Viaplay

Tabellen nedenfor viser den højeste videokvalitet, der er tilgængelig på forskellige typer indhold. Bemærk, at der kan være undtagelser hvor den højeste kvalitet ikke er tilgængelig og at din internetforbindelse og din enhed altid påvirker videokvaliteten.

 

Krav til høj kvalitet

Den best mulige kvalitet kræver en stabil internetforbindelsen med en download hastighed på mindst 10 Mbit/s. 

Hvis du er i tvivl om din internetforbindelses hastighed, kan du finde instruktioner til at teste den og vores tips til at forbedre din internetforbindelse på siden Anbefalet internethastighed.

Derudover skal enheden du bruger til at se Viaplay også være kompatibel med høj kvalitet. 

For eksempel, hvis du bruger et tv der ikke er i stand til at vise indhold i Full HD-kvalitet, vil den højeste muligt kvalitet on Viaplay være HD, selvom indholdet ville være tilgængeligt i Full HD. På mange enheder kan kvaliteten også være begrænset manuelt i enhedens videoindstillinger. Hvis du er i tvivl om kvalitets specifikationerne på din enhed, anbefaler vi at du tager kontakt til enheds producenten for at få flere oplysninger. 

Ultra HD-streams, der er tilgængelige på udvalgte live-events kræver en hurtigere internethastighed, et TV der understøtter UHD/4K-kvalitet og fx en Chromecast Ultra-enhed. Du kan læse mere om på hvilke events UHD-streams er tilgængelige og kravene til at se dem her: Sådan kan du se vores indhold i Ultra HD 4K.

Hvorfor er kvaliteten lav eller varierende?

Kvaliteten bliver automatisk tilpasset til din internethastighed for at undgå buffering og lang indlæsningstid. Dette betyder at hvis din internetforbindelse ikke er hurtig nok til en højere kvalitet, bliver indholdet vist i en lavere kvalitet. 

Hvis din forbindelseshastighed varierer meget mens du ser, varierer kvaliteten også mellem lavere og højere kvalitet.

Dette sker fordi vi anvender en teknologi kaldet Adaptive streaming. Hvis du er interesseret, kan du læse mere om det her: Sådan fungerer Viaplays sendinger.

Justering af video kvaliteten

På de fleste enheder er video kvaliteten altid automatisk baseret på din internethastighed, din visningsenhed og hvilke kvalitets indstillinger vi tilbyder på indholdet.

På telefoner, tablets og computere har du muligheden for manuelt at vælge den kvalitet du ønsker i stedet for at lade det indstilles automatisk. Du kan finde instruktioner til dette under indstil billedkvalitet på mobile enheder og computere.  

Kontakt os

Select your region and language

Recommended for you

Dansk

All our regions and languages

Denmark
Netherlands
Finland
Poland
Iceland
Sweden
Norway
United Kingdom