Slett din Viaplay-konto

Du kan enkelt gjøre endringer i kontoinformasjon og innstillinger når du er logget inn på Viaplay.no og Min konto

Min konto

Klikk på profilikonet ditt øverst til høyre og deretter Min konto.

Her kan du endre passordet ditt, aktivere en kjøpslås for Leie & kjøp titler, endre faktureringsmetode og mye mer. Les mer her.

Du kan si opp abonnementet ditt på Min konto på viaplay.no under Pakkeseksjonen. Sørg for å fullføre alle trinn.

Når du har kansellert abonnementet ditt, vil du motta en bekreftelse på e-post. Vent et par minutter før e-posten kommer, sørg for å sjekke søppelpost mappen din.

Administrer pakke

For å kansellere pakken din gjennom iTunes, les mer her

Vær oppmerksom på at vi ikke kan slette en konto som har et aktivt abonnement. For å starte prosessen må du si opp abonnementet ditt først. Dette kan du gjøre ved å gå til Viaplay og Min konto.

For å slette din Viaplay-konto sammen med tilhørende data må du:

• Fyll inn informasjonen som er forespurt nedenfor og send inn.
  • Svar på e-posten du får fra oss for å bekrefte eierskapet til kontoen din.

Hvis du i stedet ønsker å si opp abonnementet, går du til Viaplay og logger inn.

Merk at slettingen av din Viaplay-konto og tilhørende data vil finne sted innen en måned etter at du bekreftet eierskapet til kontoen. Mer informasjon om hvordan data håndteres hos Viaplay finner du her.

Merk! Formålet med dette skjemaet er å slette din Viaplay-konto og data. For å kontakte kundeservice, vennligst trykk på knappen Kontakt oss nederst på siden.