Slet din Viaplay konto

Vælg en af ​​følgende muligheder:

Du kan foretage ændringer på din kontoinformation og dine kontoindstillinger når du er logget ind på viaplay.dk. Klik på dit profilikon i øvre højre hjørne og vælg derefter Kontooversigt.

Kontooversigt

Her kan du ændre dit password, aktivere din Købslås for vores butik Lej & Køb, ændre betalingsmetode og meget andet. Læs mere her

Du kan opsige dit abonnement under Kontooversigt på viaplay.dk under afsnittet “Abonnement”. Vær opmærksom på at din opsigelse ikke går igennem før du har fuldført samtlige trin. Når dit abonnement er registreret som opsagt, vil du inden for et par minutter modtage en email med en skriftlig bekræftelse af din opsigelse. Kan du ikke finde din bekræftelse så kig gerne i din folder for uønskede e-mails.

Mit abonnement

For at opsige dit abonnement hos iTunes, læs mere her.

Notér: Vi kan ikke slette en konto som har et aktivt abonnement. For at starte denne behandling skal du derfor først opsige dit abonnement på Viaplay under Kontooversigt.

For at slette din Viaplay konto med tilhørende data skal du:

• Udfylde informationerne som efterspørges nedenfor.
  • Besvare e-mailen du modtager fra os for at bekræfte at du ejer kontoen.

Hvis du kun ønsker at foretage ændringer på dit abonnement, læs mere her.

Notér at sletningen af din konto med alt data vil ske indenfor en måned fra at du har tilsendt os din anmodning samt bekræftet ejerskabet. Mere information om hvordan dataen håndteres på Viaplay finder du her.

Bemærk! Formålet med denne formular er at slette din Viaplay-konto og dine data. Hvis du vil kontakte kundeservice, skal du trykke på knappen Kontakt os nederst på siden.