Vi tilbyr Engelsk support på telefon, du kan kontakte oss på chatten for norsk support.

Velg din Viaplay-husholdning

(Dette gjelder fra 12. august)

For å opprette Viaplay-husholdning, logger du bare på kontoen din på en TV, så er du i gang. Hvis du bytter husholdning, gjentar du den samme prosessen og følger instruksjonene på skjermen for å bekrefte e-postadressen din.

En Viaplay-husholdning er en gruppe enheter som er koblet til internettforbindelsen på stedet der du vanligvis ser på Viaplay. En husholdning kan opprettes ved hjelp av en TV. Alle andre enheter som bruker Viaplay-kontoen din via samme internettforbindelse som TV-en vil automatisk bli inkludert i husholdningen din.

Hvis du ikke har konfigurert din Viaplay-husholdning

For å opprette din Viaplay-husholdning må du logge inn på Viaplay på en stor skjerm hjemme. Du vil fortsatt kunne logge inn på 5 enheter og du kan strømme fra to forskjellige enheter samtidig, men vær oppmerksom på at det ikke lenger er mulig å se den samme sendingen på to forskjellige enheter utenfor husholdningen din.

Premier League kamper er begrenset til 1 aktiv strøm om gangen – dette gjelder både i og utenfor husholdningen.

Sett opp en Viaplay-husholdning uten TV

Hvis du ikke har en enhet med stor skjerm knyttet til kontoen din (smart TV), blir du automatisk begrenset til to strømmer samtidig, men vær oppmerksom på at det ikke lenger er mulig å se den samme sendingen på to forskjellige enheter utenfor husholdningen. Premier League kamper er begrenset til 1 aktiv strøm om gangen.

For å strømme fra en smart-TV må du sette opp din Viaplay-husholdning. Start Viaplay-appen på enheten din og følg instruksjonene.

Jeg vil dele kontoen min med et familiemedlem som bor et annet sted

Du kan ikke dele Viaplay-kontoen din mellom husholdninger. For å sikre en rettferdig og trygg opplevelse for alle brukere, begrenser vi tjenesten vår slik at den ikke fungerer som et delt produkt mellom flere husholdninger. Derfor er det ikke tillatt eller mulig å dele mellom deg og folk som bor andre steder.

Jeg bruker en VPN, noe som betyr at "hjemme-IP"en min er i konstant endring

Du kan ikke dele Viaplay-kontoen din mellom husholdninger. Flytter du eller reiser på ferie i fritidsboligen eller lignende, vil du kunne endre hjemmenettverket. Tanken er at du kan se på som en husholdning, men ikke dele mellom flere husholdninger. Hvis du har et internettoppsett som innebærer at du stadig endrer IP-er, bør du kontakte kundeservice, som kanskje kan hjelpe deg.

Du må også deaktivere VPN-en din når du bruker Viaplay fordi det ikke er tillatt å bruke VPN-tjenester med Viaplay.

Kan jeg ta med meg Viaplay på hytta?

Hvis du vil endre din husholdnings TV til å være TV-en på hytta, må du være kontoeier og ha tilgang til e-posten som Viaplay-kontoen din er satt opp med for å fullføre endringen. Logg inn på Viaplay på TV-en på hytta, og følg instruksjonene. Etter ha fullført trinnene er du klar til å gå!

Når du kommer hjem igjen, og ønsker å benytte Viaplay der, gjentar du den samme prosessen på TV-en hjemme og følger instruksjonene på skjermen.

Jeg får ingen e-post for å bekrefte husholdningen min?

Begynn med å sjekke at bekreftelseseposten ikke har havnet i søppelposten din. Dobbeltsjekk også at det er den samme e-posten som du har registrert på Viaplay, noe du kan se under Kontodetaljer på Min konto.

Sørg også for at du har den nyeste oppdateringen på enheten du prøver å sette opp. Hvis det fortsatt ikke fungerer, prøv igjen eller kontakt oss.

Har du flere spørsmål om Viaplay husholdning? Still spørsmålet ditt her og vår AI vil prøve å svare deg så godt som mulig.

Still spørsmålet ditt her