Tarjoamme tukea englanniksi puhelimitse. Voit ottaa meihin yhteyttä chatissa saadaksesi tukea suomeksi.

Viaplay Leffat & Sarjat mainoksilla

Viaplay on lanseerannut uuden elokuva- ja sarjapaketin mainoksilla. Tämä tarkoittaa, että voit katsoa lähes samaa sisältöä kuin tavallisella elokuva- ja sarjapaketilla, mutta saat mainoskatkoja aivan kuten tavallisilla TV-kanavilla. Pakettivalikoimaamme pääset tutustumaan täältä.

Huomioithan, että mainoksia estävien ohjelmien/lisäosien (ns. ad blockers)  käyttö ei ole sallittua tässä paketissa. Offline-toiminto ei ole saatavilla tilauksilla, joihin sisältyy mainoksia, joten jos haluat ladata sisältöä ja katsella offline-tilassa, tulee sinun on päivittää pakettisi tavalliseen Viaplay Leffat & Sarjat -pakettiin.

Kuinka paljon mainoksia tähän pakettiin sisältyy?

Mainosten määrä voi vaihdella, mutta yleisesti määrä on alhaisempi kuin tavallisilla TV-kanavilla. Mainokset sijoitetaan mahdollisuuksien mukaan siten, että ne aiheuttavat mahdollisimman vähän häiriötä eivätkä ne keskeytä tärkeitä kohtauksia.

Sisältyykö kaikkeen sisältöön mainoksia?

Lapsille suunnattu sisältö näytetään ilman mainoksia, joten vanhemmat voivat turvallisesti antaa lastensa käyttää palvelua.

Onko mahdollista ostaa muita paketteja mainoksilla?

Ei, tällä hetkellä on mahdollista tilata ainoastaan Leffat & Sarjat -paketti mainoksilla.

Onko Leffat & Sarjat -pakettien sisällöissä eroja?

Sisällöllisesti tarjonta on sama, mutta jotkut toiminnot eroavat pakettien välillä. Offline-tila ei ole saatavilla tämän paketin kanssa mainosten vuoksi, ja sisältö toimitetaan 1080p-kuvanlaadulla ja 2.0-äänellä.

Huomaathan, ettei Leffat & Sarjat mainoksilla -paketin kanssa ole mahdollista käyttää mainoksia estäviä ohjelmia/lisäosia (ns. ad blockers).