Min betaling går ikke igennem

Jeg har modtaget en besked om min månedlige betaling ikke kunne trækkes

Hvis den månedlige betaling mislykkedes og vi ikke kan trække beløbet vil du modtage en mail fra os, der informerer om dette. Vi vil da forsøge at trække den månedlige betaling i et par dage, før abonnementet automatisk vil blive lukket.

Prøv følgende for at løse problemet:

1. Sørg for at kortet du har registreret er aktiveret og der er penge nok på kortet.
  2. Sørg for at kortet er aktiveret til internetkøb.
  3. Forsøg at tilføje et andet kort. Du kan ændre din betalingsmetode under Kontooversigt. Læs mere om hvordan du opdaterer din betalingsmetode her.
Jeg kan ikke tilføje eller opdatere mit betalingskort
  1. Sørg for dit kort er et Visa eller Mastercard udstedt af en dansk bank. Af rettighedsmæssige årsager godkender vi ikke kort der er udstedt af en udenlandsk bank.
  2. Sørg for at kortet er godkendt til internetkøb.

Forsøg at tilføje/opdatere dit kort på en anden enhed eller webbrowser. Hvis du anvender Wi-Fi genstart din router eller prøv en anden internetforbindelse fx 4G på din mobiltelefon eller tablet.

Bemærk, når du tilføjer eller opdaterer et betalingskort på din konto, skal du af sikkerhedsmæssige årsager verificere dit kort med fx NemID. Hvis du ikke er sikker på, hvilken verifikationsmetode du kan bruge, eller hvis du har problemer med verifikationen, beder vi dig kontakte din bank.

Jeg kan ikke foretage et nyt køb

Pakkekøb:

1. Forsøg på en anden enhed eller webbrowser og genstart din router hvis du bruger Wi-Fi.
  2. Sørg for at kortet du har registreret, er aktiveret til internetkøb, og der er penge nok på kortet.
  3. Skift til et andet kort. Du kan ændre kortoplysninger under Kontooversigten. Læse mere om hvordan du opdaterer din betalingsmetode her.

Leje eller købefilm:

1. Forsøg på en anden enhed eller webbrowser. Du kan forsøge at gennemføre købet på en anden enhed hvor Lej & køb-sektionen er tilgængelig, se en liste over enheder disse enheder her.
  2. Sørg for, at kortet du har registreret, er aktiveret til internetkøb, og der er penge nok på kortet.
  3. Skift til et andet kort. Du kan ændre kortoplysninger under Kontooversigten. Læse mere om hvordan du opdaterer din betalingsmetode her.