Ukendt betaling fra Viaplay

Jeg er blevet faktureret af Viaplay, selvom jeg har adgang til Viaplay gennem min TV/mobil-leverandør

Når du har adgang til Viaplay gennem en TV/mobil-leverandør, kan du aktivere din pakke på en eksisterende Viaplay-konto. Hvis kontoen allerede har et abonnement købt direkte igennem os, annulleres abonnementet ikke automatisk når du aktiverer din pakke fra din TV/mobil-leverandør. Du kan opsige den pakke du har direkte gennem os under Kontooversigten, se hvordan her.

Hvis du ikke kan finde abonnementet på din konto, læs mere på Viaplay har faktureret mig, men jeg kan ikke se abonnementet på min konto.

Viaplay har faktureret mig, men jeg kan ikke se abonnementet på min konto.

Hvis du er blevet faktureret af Viaplay AB, men ikke kan et køb under Kontooversigten, der svarer til det fakturerede beløb, betyder det, at dit betalingskort er tilkoblet en anden Viaplay-konto. Du kan tjekke hvilke betalinger der er blevet faktureret på din Viaplay-konto ved at gå til købshistorikken, som kan findes på kontooversigten.

Hvis betalingen er faktureret fra en anden konto, anbefaler vi, at du logger ind med alle e-mailadresser, som du har brugt på Viaplay for at se, om købet er blevet foretaget der. Hvis du er usikker på, hvilke e-mailadresser du har brugt, kan du se efter din konto med instruktionerne her.

Hvis du ikke kan finde årsagen til betalingen, kan du kontakte vores kundeservice, så hjælper vi dig. Når du kontakter os, skal du oplyse følgende oplysninger:

• De sidste 4 cifre i kortnummeret, samt udløbsdatoen på det kort pengene er blevet trukket fra
  • Beløbet på betalingen
  • Dato for betalingen

Vores kundeservice kan bruge disse oplysninger til at spore betalingen.

Vigtig! At holde dine personlige oplysninger beskyttet er utroligt vigtigt for os. Send kun ovenstående oplysninger til vores kundeservice. Vi beder aldrig om dit fulde kortnummer eller dit personnummer.

Jeg er blevet trukket dobbelt

Dit abonnement faktureres hver 30. dag fra det registrerede betalingskort. Hvis du er blevet trukket for et abonnement to gange inden for 30 dage kan det skyldes at vi ikke kunne trække den tidligere måneds betaling på din oprindelige betalingsdato. Hvis dette er tilfældet kan betalingen have været trukket et par dage senere end normalt. Hvis din månedlige betaling ikke kunne faktureres, modtager du en e-mail fra os, der giver dig besked om det.

Du kan også se mere end én fakturering fra os, hvis du har ændret betalingsdatoen for dit abonnement, opdateret din pakke til en større eller enten lejet eller købt en film på din konto. Hvis der er foretaget nye køb, vil du have modtaget en kvittering til den e-mailadresse, du har registreret på din konto. Du kan også se alle transaktioner på siden Købshistorik, som du kan finde på Kontooversigten.

Hvis du ikke kan finde en forklaring på de betalinger der er foretaget i købshistorikken, er dit betalingskort tilkoblet en anden Viaplay-konto. Se nedenfor Viaplay har faktureret mig, men jeg kan ikke se et abonnement på min konto for at læse mere.

Jeg er blevet faktureret, men jeg har aldrig tilmeldt mig Viaplay

Hvis du har bemærket en betaling til Viaplay AB på din bankkonto, men du ikke husker at have tilmeldt dig Viaplay, kan du kontakte vores kundeservice.

Når du kontakter os, skal du oplyse følgende oplysninger:

• De sidste 4 cifre i kortnummeret, samt udløbsdatoen på det kort pengene er blevet trukket fra
  • Beløbet på betalingen
  • Dato for betalingen

Vores kundeservice kan bruge disse oplysninger til at spore betalingen.

Vigtig! At holde dine personlige oplysninger beskyttet er utroligt vigtigt for os. Send kun ovenstående oplysninger til vores kundeservice. Vi beder aldrig om dit fulde kortnummer eller dit personnummer.

Jeg faktureres stadig for et abonnement, selvom mit betalingskort er udløbet

Når det kort, du har registreret på din konto udløber og du modtager et nyt kort der har det samme kortnummer, er det muligt at betalingerne for et abonnement kan fortsætte. Dette er muligt, fordi nogle banker har et samarbejde med vores betalingsleverandør, hvilket betyder, at hvis kortnummeret ikke har ændret sig på det nye kort, vil betalingerne for et abonnement stadig gå igennem.