Jeg kan ikke registrere mit kundenummer

Hvis du har problemer med at aktivere din pakke på signup.viaplay.dk, kan du prøve følgende:

Sørg for at viaplay er inkluderet gennem din TV-leverandør

Vi anbefaler, du tager kontakt til din TV-leverandør, for information om Viaplay er inkluderet for dig.

Sørg for at skrive de korrekte oplysninger.

Oplysningerne du anvender til at registrere dig på Viaplay varierer afhængig af hvilken operatør du har.

Du kan finde information om, hvilke oplysninger du skal registrere dig med  på signup.viaplay.dk ved at vælge din leverandør – du kan derefter se, hvilke felter du skal udfylde, og under felterne finder du en beskrivelse af hvor du kan finde dine oplysninger. Kontakt din leverandør hvis du stadig er usikker.

Hvis du skal udfylde dit postnummer, skal du sørge for at udfylde samme postnummer, som du har registreret hos din leverandør.

Forsøg at anvende en anden enhed eller en webbrowser

Hvis oplysningerne skulle være korrekt, men du fortsat oplever problemer, anbefaler vi at du forsøger at registrere oplysningerne på en anden enhed eller en webbrowser. Du kan også genstarte din router eller skifte til et andet netværk.

Hvis du får besked om at den angivne mailadresse allerede er anvendt ved registrering, læs da mere her.