Skærmen fylder ikke skærmen ud – Samsung TV

Vi er blevet kontaktet af nogle brugere, der oplever, at skærmen ikke fylder korrekt, når de ser på deres Samsung TV. Det er noget, vi er i gang med at undersøge! Men for at finde ud af, hvad der forårsager dette, har vi brug for nogle oplysninger fra dit Samsung TV.
Vi har brug for følgende oplysninger:

• E-mailadresse til din Viaplay-konto
  • Samsung TV modelnummer
  • Viaplay app version

Du kan finde alle disse oplysninger i Viaplay-appen på dit Samsung TV:
Gå til menuen til højre > klik på dit profilikon > Vælg Support

Når du har oplysningerne, bedes du sende os en e-mail på support@viaplay.dk med emnet “Samsung TV Skærm”