Viaplay i udlandet

Efter de nye portabilitetsregler trådte i kraft i april 2018, har du nu mulighed for at tage dit lokale Viaplay med til alle destinationer indenfor EU & EEA. Tjenesten fungerer præcis som i Danmark, når det kommer til udbud, teknik og funktioner. Tænk på at kvaliteten af materialet kan variere, da det afhænger af netværkets egenskab og hastighed. Mere information om de almene portabilitetsregler finder du her.

For dig som rejser udenfor EU anbefaler vi, at du henter materiale ned, inden du rejser afsted. Du kan gemme materiale offline på dine mobile enheder, såsom mobil eller tablet.

Rejser du udenfor EU, anbefaler vi også, at du ikke tilslutter enheden til et lokalt netværk, når du anvender Viaplay. Da vi ikke har rettighederne til at kunne vise indholdet udenfor EU, kan det ske at du vil blive blokeret fra tjenesten eller at Viaplay-appen bliver automatisk opdateret, og du mister dermed det downloaded materiale under dit besøg.

Hvis du er kommet til at logge ud fra Viaplay-appen når du er udenfor EU, prøv følgende:

1. Luk Viaplay-app’en helt, så den ikke er aktiv i baggrunden.
2: Slå flytilstand til.
3. Åbn Viaplay-app’en igen.

Hvis du ikke får adgang herigennem, kan du eventuelt forsøge at slå dit danske 4G til i en kort stund, for at logge ind på dette, og derefter blive offline gennem flytilstand.