Hvilke enheder er tilsluttet min konto?

Du kan i øjeblikket bruge op til 5 enheder på din konto inden for 24 timer. Dette betyder, at hvis du prøver at bruge en 6. enhed, vil du blive bedt om at bruge en af de andre enheder, der allerede er brugt i løbet af dagen. På nuværende tidspunkt kan du ikke foretage ændringer i den registrerede enhedsliste.

Hvis du mistænker, at nogen andre bruger din konto, anbefaler vi stærkt at ændre adgangskoden til din konto. På denne måde vil alle enheder automatisk blive logget ud inden for 24 timer, ændre din adgangskode her.

Kontakt os, hvis du har brug for hjælp til at komme i gang.