Helpoin ja turvallisin tapa perua tilaus

Olemme huomanneet, että jotkin asiakkaat käyttävät ulkopuolisia ja joissain tapauksissa maksullisia palveluita tilauksien perumiseen. Muistathan, että voit perua tilauksen nopeiten ja turvallisimmin suoraan meidän nettisivuilta. Tällä tavoin voit myös välttää erillisiä lisämaksuja.

Voit tehdä sen seuraavalla tavalla:
* Mene Tilin yhteenvetoon osoitteessa account.viaplay.fi
* Yhteenvedosta näet tilauksesi sekä peruutus-painikkeen
* Seuraa ruudulla olevia ohjeita ja täytä kaikki tarvittavat tiedot. Vahvista irtisanominen vielä lopuksi
* Saat onnistuneen irtisanomisen päätteeksi vahvistuksen sähköpostiisi, tarkistathan myös roskapostikansion mikäli et löydä vahvistusta

Olethan yhteydessä meihin, mikäli sinulla on kysyttävää!