Näin näet lähetyksiä Ultra HD:na

Voit seurata tiettyjä urheilulähetyksiä Ultra HD:nä. Nämä lähetykset löydät urheilukalenterista UHD-merkillä varustettuna. Tällä hetkellä UHD-lähetyksiä voi seurata vain tietyillä laitteilla, lue lisää alta mitä tarvitset seurataksesi lähetyksiä.

Mitä tarvitsen katsoakseni Ultra HD -lähetyksiä?
  • Ultra HD TV
  • Internet-yhteys vähintään 25 Mbps (suosittelemme 100 Mbps)
  • Jokin seuraavista laitteista:
    – Apple TV 4K
    – Chromecast Ultra. Yhdistettynä verkkoon kaapelilla sekä asetettu 50 Hz:een. Lue lisää tästä.
    – Microsoft Edge -selain. Toistaaksesi sisältöä 4K-laadulla tulee sinulla olla HDMi-liitäntä HDCP 2.2 -yhteensopivuudella tai sisäänrakennettu näyttö, joka voi toistaa 4K-sisältöä sekä 7. sukupolven Intel Core -prosessori.
Mitä lähetyksiä voin katsoa Ultra HD:na?

Urheilukalenterissamme tarjoamme valituista tapahtumista kaksi eri lähetystä. Toinen niistä on tavallinen lähetyksemme, joka lähetetään 720p-laatuisena(HD), kun taas toisessa lähetyksessä lukee ”Ultra HD” ja se lähetetään 4K-laatuisena.

Tarjoamme valittuja lähetyksia seuraavista urheilulajeista:

• Valioliiga
  • Bundesliga
  • F1

UHD-tarjonta riippuu saatavilla olevista lähetyksistä sekä areenan laitteistosta.