Valioliigan pelit

Näet kaikki Valioliiga-kauden kaikki ottelut suorana lähetyksenä, sekä 48 tunnin ajan jälkikäteen.

Urheiluasiakkaamme pääsevät seuraamaan yhtä maailman viihdyttävimmistä urheiluliigoista useamman kauden ajan. Viikonloput ovat todellista jalkapallon juhlaa, kun näytämme otteluiden ohella myös studio-osuuksia, haastatteluja sekä analyyseja ja raportteja. Voit lukea lisää urheilupaketistamme ja tehdä tilauksen täällä

Voit katsoa otteluita valitsemallasi laitteella, lue lisää tukemistamme laitteista täältä.