Har du Viaplay Medium og iTunes?

Viaplay Medium inkluderer ikke Premier Leauge, du trenger Viaplay Total til 749kr/mnd for å se engelsk fotball hos oss. Dersom du har et Viaplay Medium-abonnement som betales gjennom iTunes har du mest sannsynlig startet abonnementet gjennom en iPhone, iPad eller Apple TV. Det gjør det en aning vanskeligere å oppgradere abonnementet til Viaplay Total, fordi iTunesabonnemener kun kan oppgraderes i slutten av betalingsperioden din. Men det er ikke umulig.

Om du vil bytte abonnement kan du gjøre det slik:

1. Start et nytt abonnement på en annen emailadresse igjennom https://checkout.viaplay.no/
  2. Avslutt deretter ditt iTunes-abonnement ved å følge denne guiden: https://support.apple.com/no-no/HT202039
    Via linken kan du også kontakte iTunes sin kundesupport dersom du trenger det.