Problemer med iTunes-pakken din?

Noen brukere kan for øyeblikket oppleve et problem med at iTunes-pakken for Viaplay ikke lenger er aktiv, med en melding om at trekningen ikke har gått gjennom. Dette til tross for at betalingen har gått gjennom hos iTunes.

Vi har allerede gitt ut en løsning som løser dette for nye pakker via iTunes. Vi jobber for tiden med en løsning som også vil løse det for alle eksisterende kunder.

Hvis du opplever dette, kan du gjerne prøve å gjenopprette kjøpet. Dette er noe som kan få det til å fungere igjen. Du gjør følgende:

Via en iPhone eller iPad:

1. Åpne Viaplay-appen
  2. Gå til Profil
  3. Klikk Support
  4. Velg Gjenopprett kjøp

Hvis dette ikke fungerer for deg, kan du gjerne kontakte oss på vår live chat eller via e-post. Inkluder e-posten du bruker hos Viaplay og at du opplever problemet nevnt ovenfor.