Jeg har fått en uventet fakturering fra Viaplay

Jeg har betalt for Viaplay selv om jeg har tilgang gjennom min TV-leverandør.

Når du har tilgang til Viaplay gjennom en TV-leverandør kan du aktivere den pakken til en eksisterende Viaplay-konto. Hvis denne kontoen allerede har et abonnement som er kjøpt direkte fra oss, blir ikke pakken din kansellert automatisk når du aktiverer koblingen til TV-leverandøren. Du kan kansellere pakken du har startet direkte gjennom oss på Kontooversikt, se instruksjoner her

Hvis du ikke kan finne pakken din, se Viaplay har fakturert meg men jeg finner ikke et abonnement på kontoen min.

Viaplay har fakturert meg men jeg finner ikke et abonnement på kontoen min

Hvis du har blitt fakturert fra Viaplay AB, men ikke kan se en betaling på din brukerkonto som matcher beløpet du har blitt trukket, betyr det at betalingskortet ditt er knyttet til en annen Viaplay-konto. Du kan sjekke betalingshistorikken din ved å gå til Betalingshistorikk som du finner på Kontooversikt.

Hvis betalingen har skjedd fra en annen brukerkonto, anbefaler vi at du logger inn med alle epostadresser du har brukt på Viaplay for å se om betalingen var gjort der. Hvis du er usikker på hvilken epostadresse du har brukt kan du lete etter brukerkontoen med disse instruksjonene.

Hvis du ikke kan finne årsaken til betalingen, kontakt kundeservice og vi hjelper deg videre. Når du kontakter oss, inkluder følgende informasjon:

• Siste fire sifre i kortnummeret og utløpsdatoen på det bankkortet som har blitt trukket
  • Beløpet som er trukket
  • Datoen for trekket

Vår kundeservice kan bruke denne informasjonen til å spore opp betalingen.

Viktig! Det er utrolig viktig for oss å holde din personlige informasjon beskyttet. Vi ber om at du kun sender den ovennevnte informasjonen til kundeservice. Vi kommer aldri til å spørre deg om ditt fulle kortnummer, eller ditt personnummer.

Jeg har blitt trukket dobbelt

Abonnementet ditt betales fra ditt registrerte betalingskort hver 30ende dag. Hvis du har betalt for et abonnement to ganger innenfor 30 dager, kan det være fordi vi ikke fikk trukket din forrige månedsbetaling på din ordinære betalingsdato. Om det er tilfellet kan betalingen ha bli trukket et par dager senere enn vanlig. Hvis din månedsbetaling ikke går igjennom, får du en epost fra oss som informerer om det.

Om du har endret betalingsdato hos oss, oppgradert til en større pakke, eller leid/kjøpt en film kan du også se mer enn ett trekk fra oss. Hvis noen nye kjøp er blitt gjort på din konto får du også en kvittering tilsendt til epostadressen du har registrert på brukerkontoen din. Du kan også se alle transaksjoner på Kjøpshistorikk-siden på Kontooversikten din.

Hvis du ikke finner forklaringen til betalingene som er gjort når du undersøker Kjøpshistorikk, er bankkortet ditt knyttet til en annen Viaplay-konto. Se artikkelen Viaplay har fakturert meg men jeg finner ikke et abonnement på kontoen min for mer informasjon.

Jeg har betalt, men jeg har aldri registrert meg på Viaplay

Kontakt kundeservice hvis du ikke husker at du har registrert deg på Viaplay, men har har oppdaget en betaling til Viaplay AB i banken din.

Når du kontakter oss, inkluder følgende informasjon:

• Siste fire sifre i kortnummeret og utløpsdatoen på det bankkortet som har blitt trukket
  • Beløpet som er trukket
  • Datoen for trekket

Vår kundeservice kan bruke denne informasjonen til å spore opp betalingen.

Viktig! Det er utrolig viktig for oss å holde din personlige informasjon beskyttet. Vi ber om at du kun sender den ovennevnte informasjonen til kundeservice. Vi kommer aldri til å spørre deg om ditt fulle kortnummer, eller ditt personnummer.

Jeg blir fortsatt trukket for Viaplay, selv om betalingskortet mitt er gått ut på dato

Det er mulig at betalinger for et abonnement kan fortsette når ditt gamle bankkort går ut på dato og du får tilsendt et nytt som har samme kortnummer. Dette er mulig fordi noen banker har et samarbeid med vår betalingsleverandør. Det betyr at hvis kortnummeret ikke er endret vil betalingene fortsatt gå igjennom.