Jeg har problemer med å spille av innhold

Hvis du opplever problemer med å spille av innhold på Viaplay, prøv tipsene vi har samlet her.

Sjekk internettforbindelsen din

Å se innhold på Viaplay krever en stabil internettforbindelse. Vi anbefaler at din internetthastighet er minst 10 Mbit/s. Du kan sjekke om hastigheten din er god nok ved å bruke en speed test. Du kan finne flere instruksjoner om hvordan en speed test fungerer, og tips til å forbedre hastigheten din, her.

Pass på at du bruker en støttet enhet

Du kan finne en liste over alle enhetene vi har støtte for her. Om du bruker Viaplay på en enhet som ikke offisielt er støttet av oss kan vi ikke garantere at tjenesten fungerer som forventet.

Restart enheten din

Skru av enheten du bruker i minst 30 sekunder.

Hvis du bruker Viaplay gjennom en Smart-TV/Apple TV/Chromecast/Spillkonsoll lar du enheten stå uten strøm etter å ha skrudd enheten av.

Hold deg oppdatert

PC/Mac:

Sjekk at både enheten du bruker og nettleseren du bruker er oppdatert.

Smart-TV / Apple TV / Spillkonsoll:

Pass på at både enheten du strømmer fra og Viaplay-appen er oppdatert.

Chromecast:

Pass på at både enheten du caster fra og Chromecasten er oppdatert.

Prøv en annen enhet eller nettleser

Du kan prøve å spille av noe på Viaplay gjennom en annen støttet enhet. Du kan se alle enhetene vi støtter her. Hvis du bruker en datamaskin kan du også prøve å bytte nettleser. Viaplay har støtte for følgende nettlesere: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge, og Safari.

Har du fortsatt problemer?

Hvis disse tipsene ikke har løst problemet, kontakt oss så kan vi kikke på det sammen med deg.