Viaplay gjennom Telenor T-We

Du som Telenor kunde får tilgang til Viaplay Film & Serie på Viaplay. Telenor tilbyr utover det andre pakker som gir deg tilgang til en rekke ulike lineære sportskanaler via din dekoder eller TWE-appen. Noter at disse pakkene ikke gir deg tilgang til sporten hos Viaplay. Du kan finne mer informasjon om disse pakkene via Telenor sin egne hjemmeside ved å trykke her.

Før spørsmål gjeldende ditt abonnement hos Telenor anbefaler vi deg å ta kontakt med Telenor sin kundeservice her.