Zo kun je informatie vinden over je apparaat en internetverbinding

Apparaatmodel en huidige firmwareversie

Je kunt de informatie over het model van je apparaat vinden door naar de instellingen van je apparaat te gaan en dan te zoeken naar de instelling ‘Over je apparaat’ of iets vergelijkbaars. Als je deze instelling gevonden hebt dan kun je hier informatie inzien over je apparaatmodel en de huidige firmwareversie. Als je deze informatie niet kunt vinden in de instellingen van je apparaat neem dan contact op met de fabrikant van het apparaat om te vragen waar je deze informatie kan vinden.

Viaplay-app versie

Je kunt de versie van de Viaplay-app vinden door naar je profiel in de Viaplay-app te gaan en te kiezen voor ‘Support’.

Type internetverbinding & ISP

Als je je apparaat met een internetkabel hebt verbonden dan maakt het apparaat gebruik van een bekabelde internetverbinding. Anders is het apparaat draadloos via Wi-Fi verbonden met internet.

Je ISP (Internet Service Provider) is het bedrijf waar je je internetverbinding hebt aangeschaft. Soms bevatten abonnementen standaard een gateway of een router en kan het zijn dat je er een van hen hebt ontvangen toen je het pakket hebt aangeschaft.

IP-adres

Je kunt je IP-adres vinden door naar deze website te gaan https://www.whatsmyip.org/. Je openbare IP-adres wordt dan weergegeven op de webpagina.