F1® TV Pro & Viaplay

Voor het FIA Formula One World Championship™ 2024 bundelen we F1® TV Pro met een actief Viaplay-abonnement. Dit betekent dat iedereen met een actief Viaplay pakket naast het nieuwe seizoen ook oude races en veel extra materiaal kan zien via de F1 TV dienst. Alle actieve gebruikers ontvangen een e-mail met verdere instructies wanneer de F1® TV Pro-aanmelding is geactiveerd. Lees hieronder meer!

Hoe meld ik mij aan voor F1® TV Pro?

Om toegang te krijgen tot F1® TV Pro heb je een actief abonnement op Viaplay nodig. Het abonnement kan zowel rechtstreeks van Viaplay zijn als via één van de partners in Nederland. Je ontvangt verdere instructies per e-mail over hoe je je kunt aanmelden wanneer de activering beschikbaar wordt gesteld.

1. Ga naar https://f1.com/viaplay
  2. Als je een bestaand F1® -account hebt, log dan in. Heb je nog geen account? Maak dan een account aan.
  3. Klik op ‘Synchroniseer Mijn Account’ – Je wordt doorgestuurd naar Viaplay.
  4. Log in met je Viaplay-account*. – Je bent klaar!

*Kan je jouw wachtwoord niet meer herinneren? Reset het hier en start het proces opnieuw via https://f1.com/viaplay

Als je jouw Viaplay-abonnement opzegt, wordt ook je F1® TV Pro-toegang ingetrokken. Houd er rekening mee dat als je al een actieve F1 TV-abonnee bent, je abonnement niet automatisch wordt opgezegd.

Ik krijg een foutmelding bij het aanmelden

Controleer of je Viaplay-abonnement actief is. Je kunt je abonnementsstatus vinden via Mijn account.

Waar krijg ik toegang toe?

Je krijgt F1® TV Pro-toegang via F1 TV. Van daaruit kun je zowel live als oude races volgen, evenals veel extra materiaal voor het vliegseizoen 2024.

Wat betekent het dat ik een actief abonnement nodig heb?

F1® TV Pro is inbegrepen voor iedereen met een Viaplay-abonnement – ​​het abonnement kan zowel rechtstreeks van Viaplay zijn als via één van de partners in Nederland.. Als je nog geen actief pakket heeft, kan je je hier aanmelden

Ik ben een oude F1 TV-gebruiker. Hoe meld ik mij aan voor de dienst?

Als Viaplay-abonnee kan je jouw F1® TV Pro-toegang koppelen aan een reeds bestaand F1 TV-account. Als je een actief abonnement bij F1 TV hebt, wordt dit niet automatisch opgezegd.

Houd er rekening mee dat de activering van F1® TV Pro begin februari beschikbaar zal zijn en dat alle actieve gebruikers een e-mail met verdere instructies zullen ontvangen.

Ik kreeg een e-mail van F1 waarin stond dat ik geen geldig Viaplay-abonnement heb.

Heb je wel een actief Viaplay-abonnement, probeer dan nogmaals je account te synchroniseren met je browser in de incognitomodus via f1.com/viaplay.

Indien dit niet werkt, zorg er dan voor dat je een actief Viaplay-abonnement hebt. Zorg ervoor dat je ook hetzelfde e-mailadres invoert als het adres dat je gebruikt bij Viaplay.
Wanneer je nog geen abonnement hebt, kan je deze hier activeren. Onze klantenservice kan je ook helpen jouw account te vinden voor het geval je deze kwijt bent.

In het geval dat je een bericht hebt ontvangen dat jouw account al gesynchroniseerd is, maar het nog steeds niet werkt, neem dan contact op met onze klantenservice. We kunnen je helpen door de nodige informatie te verstrekken zodat je met die informatie contact op kunt nemen met F1 TV om dit te laten oplossen.