Dina enheter

Du kan använda upp till fem stycken enheter per dygn med ditt konto, en enhet kan exempelvis vara en dator, mobiltelefon, surfplatta, spelkonsol eller Smart TV. Skulle det vara så att du uppnått max antal enheter så kommer du att mötas av ett meddelande som påpekar detta.

Har du fått meddelandet kan du återgå till en av de enheterna du redan har använt under dagen för att kunna fortsätta titta.

Har du tittat på Viaplay hos en kompis och glömt logga ut kan du byta ditt lösenord på vår hemsida. När du gjort detta kommer du att loggas ut från samtliga enheter inom 24 timmar. Ändra ditt lösenord här.

Om du vill så kan du ha två sändningar igång samtidigt, skulle du försöka starta upp en tredje sändning så kommer det istället att dyka upp ett meddelande om detta.

Klicka in på den här länken om du vill se en komplett lista med de enheter som vi har stöd för i dagsläget.