Jag kan inte registrera mitt kundnummer

Prova följande tips om du har problem med att aktivera ditt paket på signup.viaplay.se.

Säkerställ att Viaplay ingår för dig genom din TV-leverantör

Vi rekommenderar att kontakta din TV-leverantör för information angående om Viaplay ingår för just dig.

Säkerställ att du skriver in korrekt kunduppgifter

Informationen som du använder för att aktivera Viaplay varierar beroende på vilken leverantör som du har.

Du kan finna information om vilka uppgifter som du registrerar med och var du kan finna dessa uppgifterna på signup.viaplay.se genom att välja din leverantör i listan – därefter kan du se vilka fält som du behöver fylla i och under varje fält finns en beskrivning av var du finner denna informationen. Om du fortfarande är osäker, kontakta din leverantör.

Om du behöver fylla i postnummer så ska du använda samma postnummer som du registrerat hos leverantören.

Prova att använda en annan enhet eller webbläsare

Om du stöter på problem trots att informationen bör vara korrekt rekommenderar vi att du provar att registrera informationen på en annan enhet eller webbläsare. Du kan också starta om din router eller prova ett annat nätverk.

Om du får ett meddelande att den angivna e-postaddressen har redan använts vid registrering, läs mer här