Lägg till filmer, serier och event i “Min lista”

På Viaplay kan du lista de filmer, serier eller sportevent som du tycker är extra bra eller vill komma ihåg att kika på vid ett senare tillfälle. Innehållet du lägger till finner du sedan i menyn under Min lista, på samtliga Viaplay-stödda enheter.

Om du hittar en film du bara måste se, kan du lägga till filmen i Min lista genom att klicka på + på filmens thumbnail eller inne på filmens sida. Det samma gäller självklart även för serier och sportevent. Är du inloggad i Viaplay-appen via en mobil enhet och har lagt till en specifik match i listan, får du dessutom en påminnelse 5 minuter innan matchstart, förutsatt att du har notiser påslaget för Viaplay. Värt att notera är att det i nuläget inte är möjligt att lista serier genom Apple TV.

Tips: Har du/ska du beställa en hyrfilm eller köpfilm behöver du först beställa och lägga till filmen i Min lista på en plattform där vi erbjuder hyr- och köpfilm. På så vis dyker titeln eller eventet upp i Min lista även på enheter där vi inte erbjuder köp. Se vilka enheter hyr- och köpfilmer finns tillgängliga på här.