Tillbakaspolning och repriser

Missade du ett event igår och vill se det i efterhand?
Då kan du på de flesta enheterna blicka tillbaka på tidigare sändningar via vår tablå. Eventena kommer att finnas tillgängliga i 48 timmar från sändningsslut räknat.

Tillbakaspolning av livesändningar
Vill du se ett mål igen eller missade du starten av en match? På vissa enheter har du möjlighet att spola tillbaka en redan pågående livesändning. Obs! Du kan spola tillbaka max. 4 timmar. Vill du spola tillbaka mer än 4 timmar måste du vänta tills sändningen är slut och tillgänglig som repris.

Dessa funktioner finns tillgängliga på vissa utvalda enheter, läs mer om vad gäller din enhet här.