Se alle kampe fra Champions League

Det er igen blevet tid til Champions League.

Som noget nyt sender vi nu også Champions League-fodbold på Viaplay Sport News. Dér finder du en enkelt kamp pr. spilledag.

Hvis du er Viaplay-kunde med Viaplay Premium, kan du se alle rundens kampe, inkl. dem på Viaplay Sport News, som sædvanligt via dit abonnement.

Hvis du har købt en TV pakke gennem en partner/tv distributør er det den enkelte partners aftale med os der afgør hvilket indhold du har adgang til.

Hvis du vil være sikker på at kunne se alle UEFA Champions League kampe, skal du enten blive direkte kunde hos os eller vælge en udbyder der har en aftale om Viaplay Premium eller Viaplay Sport News.

Har du købt Viaplay Total med 6. måneders binding direkte hos os, og vil se Champions League, kan du annullere dit Viaplay Total abonnement og købe Viaplay Premium i stedet. Er du tvivl om hvilket abonnement du har kan du se dette under fanen kontooversigt.

For at kunne få hjælp til dette skal du udfylde formularen herunder. Bemærk venligst, at din pakke vil blive opsagt med det samme, og du vil blive refunderet for de dage, der allerede er betalt. Når du har modtaget bekræftelse på fortrydelse, skal du klikke her og vælge Viaplay Premium.