Skift e-mailadresse

Når du opretter en konto, vælger du en mailadresse, som du logger ind med. Vi sender også vigtig information såsom ordrebekræftelse og kvittering til den samme adresse.

Hvis du vil ændre brugernavn/e-mailadresse på kontoen, gør du det ved at klikke på Skift kontooplysninger inde under Kontooversigt (account.viaplay.dk). Du vil også modtage en bekræftelsesmail til din gamle adresse med information om ændringen.

Hvis du ikke har mulighed for at logge ind og ændre mailadressen selv, så kan du kontakte vores kundeservice; i så fald find gerne dit kundenummer fra din partner, eller de sidste fire cifre og udløbsdatoen på dit betalingskort – denne information skal vi bruge til at bekræfte dig som ejeren af kontoen.