Opsig abonnement

Du kan opsige dit abonnement lige når du vil. Du kan klare dette og anden kontohåndtering på Kontooversigt

Jeg har intet aktivt abonnement

Så finder der intet aktivt abonnement på din Viaplay konto. Hvis du oplever trækninger fra os, kan du søge efter dine betalingsinformationer her.

Hvor længe har jeg adgang til Viaplay?

Efter opsigelsen har du adgang t.o.m. den næste betalingsdato.

Du kan se hvornår denne er på Kontooversigt.

Opsig abonnement gennem leverandør

Abonnementer som indgås med en leverandører kan ikke opsiges hos os.

Kontakt istedet din leverandør for informationer om dit abonnement.

Opsig abonnement gennem iTunes

Betaler du gennem iTunes skal du opsige dette på dit AppleID.

Følg deres hjælpeartikel her.

Opsig abonnement