Airplay på Apple-enheder

Ved brug af Airplay kan du dele indhold fra din iPhone eller iPad direkte til et Apple TV eller Smart TV med TV-appen. For at bruge Airplay skal du koble begge enheder til det samme lokale netværk. Netværket kan enten være WiFi eller Bluetooth. Læs mere om hvordan det fungerer på de forskellige enheder herunder.

iPhone & iPad

For at bruge Viaplay på din smartphone eller tablet skal du først downloade Viaplay-appen på din enhed via App Store. Log ind på Viaplay-appen og vælg hvad du vil se.

Sørg for at din smartphone/tablet er koblet til samme Wifi som dit Apple TV, eller koble Bluetooth til begge enheder. Når du er klar til at se, klikker du på Airplay-ikonet i afspilleren, og du kan enkelt spejle hvad du vil se direkte til dit TV.

Computer

For at se Viaplay med Airplay på en computer skal du først sikre at både din computer og dit Apple TV er koblet til samme netværk. Alternativt kan du tænde Bluetooth på begge enheder og bruge Airplay på denne måde.

Airplay-ikonet finder du i menuen længst oppe på skærmen. Klik på ikonet, og vælg Apple TV’et fra listen. Du kan også vælge at starte Airplay via ikonet, når du er inde på afspilleren.

Apples TV-app

Med hjælp af Apples TV-app kan du bruge Airplay selvom du ikke har et fysisk Apple TV. En del nyere TV-modeller har appen forudinstalleret, alternativt tilgængelig i App Store. En liste over hvilke modeller det gælder finder du her.

For at bruge Airplay igennem Mac, iPhone eller iPad skal softwaren understøtte Airplay 2. Dette understøttes fra iOS 12.3 og frem, læs mere om systemkrav her.

Du bruger Airplay i Viaplay-appen som normalt. Åbn appen og vælg hvad du vil se. Derefter klikker du på Airplay-ikonet , vælger din enhed, og begynder at se!