Hvad er en Viaplay-husstand?

[Denne ændring træder i kraft den 10. juni 2024]

En Viaplay-husstand er en gruppe enheder, der er forbundet til internetforbindelsen på det sted, hvor du normalt ser Viaplay. En Viaplay-husstand kan oprettes ved hjælp af et Smart TV. Alle andre enheder, der bruger din Viaplay-konto via den samme internetforbindelse som TV’et, vil automatisk blive inkluderet i din Viaplay-husstand.

Du kan styre, hvem der har adgang til din konto, ved at vælge din Viaplay-husstand.

En Viaplay-konto er beregnet til personer, der bor sammen i samme husstand. Det betyder, at folk, der ikke bor sammen med dig, skal oprette deres egen konto for at bruge Viaplay.