Champions Hockey League

Endelig er CHL tilbage. På Viaplay kan du se alle kampene og selvfølgelig også Aalborg Pirates kampe.

Er du klar til at heppe på vores helte i Aalborg Pirates?

Hvilken pakke skal jeg have for at se kampene i CHL?

For at se kampene på Viaplay skal du have pakken Viaplay Total – Læs mere om hvordan du skaber en konto og bestiller din pakke her.

Hvor finder jeg kampene?

Du finder alle kampene i vores sportsoversigt som du finder på viaplay.dk/sport. Klik på “Vis oversigten” oppe i højre hjørne under SPORT. Her kan du også filtrere efter den sportsgren du vil finde i sportsoversigten.

Kan jeg se kampene som genudsendelse?

Alle kampene er tilgængelige her på Viaplay i 48 timer efter kampens slut.

Læs mere om hvilke enheder du kan benytte Viaplay på her og se hvilke funktioner der understøttes på de forskellige platforme her.