Hvordan ændrer jeg underteksterne på mit Apple TV?

Der findes to måder at få frem det ønskede undertekstsprog, afhængigt af hvilken generation af Apple TV, du bruger. Det første du skal gøre er at afspille en serie eller en film.

select1

Hvis du har en sølvfjernbetjening, skal du holde midterknappen inde(Select) kortvarigt for at vise undertekstindstillingerne i øverste højre hjørne.

Har du istedet en fjernbetjening som ser ud på denne måde, stryger du din finger nedad på touchfeltet. Derefter går du et hak til højre og vælger “Undertekster”. Der kan du vælge det ønskede sprog.

Nogle serier og film har undertekster slået fra som standard. I disse tilfælde er det bare at vælge det ønskede sprog ved hjælp af instruktionerne ovenover. Dit valg af undertekster vil fremover blive gemt, så du ikke behøver at ændre dette, hver gang du vil bruge tjenesten.