Log ind på mit hjemmenetværk mens du rejser

For at kunne bruge Viaplay på dine mobile enheder, skal du åbne Viaplay, mens du er tilsluttet dit hjemmenetværk mindst en gang hver 31. dag. På denne måde kan du fortsætte med at bruge Viaplay, mens du rejser. Hvis du bliver blokeret og ikke har brugt Viaplay på dit hjemmenetværk, så kontakt os, så kan vi undersøge det.

Bemærk at du har mulighed for at tage dit lokale Viaplay med til alle destinationer indenfor EU & EEA. For dig som rejser udenfor EU anbefaler vi, at du henter materiale ned, inden du rejser afsted. Du kan gemme materiale offline på dine mobile enheder, såsom mobil eller tablet.