Opdaterede aftalevilkår

Vi opdaterer vores aftalevilkår, med virkning fra den 10. juni 2024.

• Vi har præciseret, at du kun må dele din Viaplay-konto med andre medlemmer af din husstand. Det vil sige de personer, der er forbundet til den samme internetforbindelse på den lokation, hvor du typisk bruger din Viaplay-konto.
  • Vi har ændret overskrifter og struktur i vores vilkår og betingelser for at gøre dem mere enkle.
  • Ordlyden om samtidige streams er ændret. Samtidige streams er antallet af streams, som du kan afspille på samme tid med den samme Viaplay-konto. Antallet af tilladte samtidige streams kan variere afhængigt af hvilken Viaplay-pakke, du abonnerer på.
  • Vi har præciseret, at billed- og lydkvalitet afhænger af din internetforbindelse, enheder mv.
  • Viaplay kan lejlighedsvis inkludere tredjepartstjenester for at styrke dit abonnement. Hvis det er tilfældet, og du vælger at anvende den givne tredjepartstjeneste, skal du muligvis acceptere yderligere vilkår for brug, fra udbyderen af denne tredjepartstjeneste.
  • Vi ønsker, at du altid har den bedste oplevelse med Viaplay. Derfor har vi tydeliggjort i hvilke situationer, vi har lov til at ændre vilkår og betingelser, og herunder justere priserne for Viaplay. Eksempler på situationer, hvor vi kan justere prisen på dit Viaplay-abonnement er:
  • Ændringer i omkostninger forbundet med forbedringer af Viaplay, herunder omkostninger forbundet med at producere og/eller købe indhold til Viaplay.
  • Ændringer i omkostninger på baggrund af ændret lovgivning eller regulering.