Live-TV-kanaler fra Allente flyttes til Allente-appen

Er du Viaplay-kunde igennem Allente og har benyttet dig af TV-kanaler? Dine kanaler er flyttet over til deres nye hjem i Allente-appen fra og med 1. februar.

Allente-appen er tilgængelig på mange forskellige enheder, som nyere Smart TV (Samsung, LG og Android TV), mobiler/tablets (Android og iOS), Apple TVChromecast samt via computer på tv.allente.dk.

Du kan læse mere om dette og hvordan du kommer igang med Allente-appen ved at klikke her.

All our regions and languages

Canada
Netherlands
Estonia
Iceland
United States
Lithuania