VM i fodbold 2023

Det er endelig blevet tid til FIFA Women’s World Cup, og du kan se alle kampene på Viaplay. Danmark starter sin gruppespil mod Kina klokken 14.00 den 22. juli og derefter venter også England og Haiti i gruppespillet.

Mesterskabet begynder med New Zealand – Norge den 20. juli med udsendelsesstart kl. 08.00

New Zealand – Norge

Hvilken pakke er nødvendig for at se VM?

For at følge med i udsendelserne på Viaplay skal du have Viaplay TotalLæs mere om hvordan du opretter en konto og pakke her.

Kan jeg se kampene bagefter?

Alle kampe er tilgængelige i 48 timer efter udsendelsens afslutning her på Viaplay.

Læs mere om hvilke enheder Viaplay er på her og se hvilke funktioner der er tilgængelige på hvilke platforme her.

Hvilke enheder kan jeg bruge til Viaplay?

Du kan læse om hvilke enheder Viaplay er på her og se hvilke funktioner der er tilgængelige på hvilke platforme her.

Er der en bindingsperiode hos Viaplay?

Alle pakker hos Viaplay er løbende og har derfor ingen bindingsperiode. Dette giver dig mulighed for at komme og gå præcis som du ønsker. Betaling sker forud og er månedlig.