Miten muutan tekstitysasetuksia Apple TV:llä?

Tekstitysten vaihtamiseen Apple TV:llä on olemassa kaksi tapaa, joka riippuu siitä mikä Apple TV -versio sinulla on käytössäsi. Aloita käynnistämällä vapaavalintainen elokuva tai sarja palvelussamme.

select1

Jos käytössäsi on hopean värinen kaukosäädin, paina hetken aikaa pohjassa Select -näppäintä. Tämän jälkeen tekstitysvalikko ilmestyy ja pääset tekemään muutoksia.

Jos käytössäsi on kuvaa vastaava kaukosäädin, voit sipaista kosketustasoa ylöspäin ja pääset tätä kautta muuttamaan tekstitysasetuksia kohdasta ”Subtitles”.

Kaikessa sisällössä tekstityskielen muuttaminen ei ole mahdollista. Laite muistaa edellisen asettamasi tekstityskielen, joten sitä ei tarvitse erikseen muuttaa joka kerta. Heti kun valitsemasi tekstityskieli on saatavilla, laite käyttää tätä automaattisesti.