Ongelmia maksamisessa

Sain viestin että tilaukseni kuukausimaksua ei voitu veloittaa

Jos tilauksen kuukausimaksu epäonnistuu lähetämme sinulle sähköpostiviestin jossa kerromme asiasta. Yritämme tämän jälkeen veloittaa maksua muutaman päivän ajan. Mikäli veloitus ei seuraavien päivien aikana onnistu suljetaan tilaus automaattisesti.

Kokeile seuraavaa ongelman ratkaisemiseksi:

1. Varmista että rekisteröimäsi maksukortti on voimassa ja että siihen liitetyllä tilillä on riittävästi katetta
  2. Varmista että maksukortti on avoinna internetmaksuille
  3. Muuta maksukortti. Voit vaihtaa maksukortin Tilin yhteenvedossa, löydät lisäohjeita täältä
En voi lisätä tai päivittää maksukorttia käyttäjätililleni
  1. Varmista että kortti jota lisäät tilillesi on suomalaisen pankin myöntämä Visa tai Mastercard -kortti. Esitysoikeuksien vuoksi emme hyväksy ulkomaisia maksukortteja.
  2. Varmista että maksukortti on avoinna internetmaksuille
  3. Kokeile lisätä/päivittää korttisi jollakin toisella laitteella tai nettiselaimella. Jos käytät wifiä, kokeile toiseen nettiyhteyteen vaihtamista, esimerkiksi puhelimen/tabletin 4G-verkkoon.

Huomaathan, että kun lisäät uuden kortin käyttäjätilillesi, tulee sinun varmentaa kortti pankkisi määrittämällä varmenteella (esim. mobiilivarmenne). Mikäli et ole varma millä tavalla voit varmentaa maksukorttisi tai jos sen kanssa ilmenee ongelmia, otathan yhteyttä kortin myöntäneeseen pankkiin.

En voi tehdä uutta ostoa

Uuden tilauksen tekeminen ei onnistu:

1. Kokeile aloittaa tilaus jollakin toisella laitteella tai nettiselaimella. Kos käytössäsi on wifi-yhteys, kokeile vaihtaa se esim. puhelimesi 4G-verkkoon .
  2. Varmista että käyttäjätilillesi rekisteröity maksukortti on avoinna internetostoille ja että siihen liitetyllä pankkitilillä on riittävästi katetta.
  3. Vaihda toiseen maksukorttiin. Voit vaihtaa maksukortin Tilin yhteenvedossa, löydät lisäohjeita täältä

Elokuvan vuokraus tai osto ei onnistu:

1. Kokeile vuokrata tai ostaa elokuva toisella laitteella. Vuokraa & Osta -osio on saatavilla lähes kaikilla tuetuilla laitteilla, näet yhteenvedon näistä laitteista täällä
  2. Varmista, että käyttäjätilillesi rekisteröity maksukortti on avoinna internetostoille ja että siihen liitetyllä pankkitilillä on riittävästi katetta.
  3. Vaihda toiseen maksukorttiin. Voit vaihtaa maksukortin Tilin yhteenvedossa, löydät lisäohjeita täältä.