Käynnissä olevien työtaistelutoimien vuoksi asiakaspalvelumme palvelee supistetuilla palvelukanavilla. Puhelin– ja chat asiakaspalvelumme on suljettu toistaiseksiVoit ottaa yhteyttä sähköpostilla ja vastaamme viestiisi mahdollisimman pian.

Vaihda salasanaa

Aloita menemällä Tilin yhteenvetoon ja klikkaa Vaihda salasana, anna nykyinen salasanasi ja vahvista uusi. Kun vaihdat salasanaa, kaikki aktiiviset laitteesi kirjautuvat automaattisesti ulos 24 tunnin sisällä, tämän vuoksi voidaan sinua pyytää kirjautumaan uudelleen tilillesi seuraavan vuorokauden aikana. Salasana unohtunut? Voit pyytää uutta salasanaa täältä. Täytä sähköpostiosoitteesi ja odota nollausviestiä, jonka saat sähköpostiisi.