Følg Stavanger Oilers i Champions Hockey League

Endelig er CHL her igjen! Hos Viaplay kommer du til å kunne se alle kamper som spilles, som også inkluderer våre norske lag.

Gjør deg klar til å heie frem ishockeyheltene i Stavanger Oilers!

Hvilken pakke trenger jeg for å se på CHL?

For å følge sendingene på Viaplay trenger du enten Viaplay Medium eller Viaplay Total – Les mer om hvordan du oppretter en konto og en pakke her

Hvordan finner jeg kampene?

Du finner alle kampene i vårt sendeskjema for sport, viaplay.no/sport. Trykk på “Vis sendeskjema” øverst i høyre hjørne, der kan du også filtrere på hvilken sport du vil se.

Kan jeg se kampene i reprise?

På Viaplay er alle kampene tilgjengelige i 48 timer etter at sendingen er slutt.

Les mer om hvilke enheter du kan bruke Viaplay på her, og se hvilke funksjoner som er tilgjengelige på ulike plattformer her.

Hvilke enheter kan jeg bruke sammen med Viaplay?

Du kan lese mer om hvilke enheter du kan bruke Viaplay på her, og se hvilke funksjoner som er tilgjengelige på ulike plattformer her.

Er det bindingstid på Viaplay?

Alle pakker hos Viaplay er løpende og derfor helt uten bindingstid. Dette gir deg muligheten til å komme og gå akkurat slik som du ønsker. Betalingen skjer på forhånd og er månedsvis.