Formel 1

Nent Group har fornyet rettighetene for Formel 1 frem til 2024. Det innebærer at du fortsatt vil kunne følge motorsportens kjemper, i lag med den rutinerte eksperten Atle Gulbrandsen her hos oss på Viaplay.

Du kan se alle løpene på Viaplay, V kanaler og Formel 1’s app. F1-appen tilbyr ekstra material og et bredere utvalg av kameravinkler. Du kan laste ned appen i Google Play Store (Android) og App Store (iOS).

OBS! Appen er ikke en del av ditt Viaplay-abonnement.

På Viaplay kan du se alle løp med lokale kommentatorer og lokale studio. I tillegg til dette har du også tilgang til alle våre ekstra strømmer som:

Pitlane – følg alt som skjer i Pitlane
Track Positioning – se førernes posisjon på banen
On-board – Kamera i bilen, følg løpet fra førerens perspektiv
Timing – Posisjon og tid for hver enkelt fører.

Med din Viaplay-konto kan du se to strømmer samtidig og skal derfor kunne velge mellom våre tilgjengelige F1-sendinger.

Med de fleste enheter kan du se tilbake på tidligere sendinger 48 timer fra sendingslutt. Les mer her