Lei & kjøp filmer på Viaplay

Har du en rabattkode til en leiefilm? Se hvordan du bruker den her

Du kan leie og kjøpe filmer gjennom kjøp&lei-kategorien på Viaplay. Du trenger ikke et abonnement for å leie eller kjøpe en film, og betalingen skjer direkte fra betalingskortet du har registrert på Viaplay.

De fleste filmer kan både leies og kjøpes, men i noen tilfeller er bare ett av valgene tilgjengelig.

Du kan skru på en kjøpesperre på kontoen din for å unngå uønskede kjøp. Les mer her

Enheter du kan leie og kjøpe filmer på:

Lei&kjøp-kategorien er tilgjengelig på nesten alle støttede enheter. Du finner en oversikt over støttede enheter her. Legg merke til at du må ha et aktivt abonnement for å kunne se Lei&kjøp-kategorien på iPhone og iPad. Du kan lese mer om leie og kjøp av filmer på Apple-enheter her

Leie filmer

En leiefilm er tilgjengelig på din konto i 48 timer etter kjøpet, og du kan se filmen så mange ganger du vil innenfor leieperioden.

For å leie en film, gå til Lei&kjøp-kategorien, velg en film du vil leie,og trykk deretter på valget for leie. Etter at du har bekreftet kjøpet kan du begynne å se på filmen, og vi sender en kvittering på kjøpet til epostadressen du har registrert hos oss. Betalingen for filmen skjer umiddelbart fra betalingskortet du har registrert.

Kjøpe filmer

Når du kjøper filmer blir de tilgjengelige på din brukerkonto så lenge brukerkontoen eksisterer. Du trenger ikke ha et abonnement for å få tilgang til filmene du har kjøpt på kontoen din. For å kjøpe en film, gå til Lei&kjøp-kategorien, velg en film du vil kjøpe, og trykk deretter på valget for leie.

Etter at du har bekreftet kjøpet kan du begynne å se på filmen, og vi sender deg en kvittering til din registrerte epostadresse. Betalingen for filmen skjer umiddelbart fra betalingskortet du har registrert.

Hvorfor er ikke alle filmer tilgjengelige som en del av abonnementet?

Om en film kan tilbys som en del av abonnemensløsningen avhenger av rettighetene som er tilgjengelige. Når en ny film blir gitt ut, er den som regel først tilgjengelig på kino. Etter det kan filmen bli tilgjengelig i Lei&kjøp-kategorien, og etter en stund kan rettighetene endres til at filmen blir tilgjengelig som en del av et abonnement.