Vintersport på Viaplay

Vintersport tar posisjon i det nye Viaplay Vinter-miljøet og vises både på strømmetjenesten Viaplay samt på de lineære TV-kanalene TV3 og V4. Viaplay tilbyr alt fra Viaplay Group sine vintersport-rettigheter og alle konkurranser vil være tilgjengelige i sin helhet 48 timer fra slutten av sendingen. Nedenfor finner du all nødvendig informasjon for å forberede deg og starte visningen.

Kom i gang med vintersport på Viaplay

Vintersport-sendingene vil inngå i Viaplay Medium sammen med Viaplay Groups øvrige rettigheter fra sportsverdenen (bortsett fra Premier League) samt filmer og serier.

Viaplay tilbyr alt fra NENT Groups vintersport-rettigheter. Alle konkurranser vil være tilgjengelige i hele 48 timer fra slutten av sendingen.

Med et abonnement på Viaplay kan du følge vintersporten hvor du vil, på datamaskinen, mobilen eller nettbrettet. Les mer om hvilke enheter Viaplay er på her.

Hvilken pakke kreves for å se vintersporten?
For å kunne følge all vintersport på Viaplay trenger du Viaplay Medium-pakken:

Viaplay tilbyr alt fra Viaplay Groups vintersport-rettigheter. Alle konkurranser vil være tilgjengelige i hele 48 timer fra slutten av sendingen.

Med et abonnement på Viaplay kan du følge vintersporten hvor du vil, på datamaskinen, mobilen eller nettbrettet. Les mer om hvilke enheter Viaplay er på her.
Hvor mye vintersport kan jeg se?

Rettighetene inkluderer verdenscupen i alpint, langrenn, skihopping, nordisk kombinasjon, snowboard, freestyle og freeski. Verdensmesterskap (2023 og 2025) i langrenn, alpint, hopp, nordisk kombinasjon, snowboard, freestyle og freeski.

Andre vintersporter i Viaplays portefølje inkluderer allerede hurtigkjøring, kunstløp, kortbane og NHL ishockey.

Trenger jeg en Viaplay-pakke selv om jeg har TV3 hjemme?

TV3 vil være hovedkanal for Viaplay Groups langrenns-rettigheter og nordisk kombinasjon, samt vise et utvalg fra alpinkonkurranser og hopp.

V sport 1 sender et bredt utvalg av Viaplay Group sine vintersportrettigheter.

Viaplay tilbyr imidlertid omfattende dekning av NENT Groups ski-rettigheter og sender direkte fra alle konkurranser. I tillegg vil studiosendinger, høydepunkter og masse ekstramateriale bli gjort tilgjengelig. Med Viaplay Medium kan brukere nyte vårt komplette utvalg av filmer og serier samt et stort antall sportsrettigheter i verdensklasse.

Er det bindingstid på Viaplay?

Alle pakker på Viaplay er fortløpende og dermed helt uten bindingstid, noe som gir deg muligheten til å komme og gå som du ønsker. Betalinger gjøres på forhånd og gjelder månedlig.

Viser dere alt fra verdenscupen?

Vi viser alt bortsett fra konkurransene fra Østerrike. De ble fremforhandlet separat, og er foreløpig ikke inkludert i Viaplay Groups avtale med FIS (Det internasjonale ski- og snøbrettforbundet). Derimot vil vi vise konkurransene fra Østerrike fra 2024.

Merk også at våre ski rettigheter ikke inkluderer verdenscupen konkurransene fra FIS som foregår på norsk mark.