Aanbevolen internetbrowsers

Als je de content op een computer wilt bekijken, moet je een van de volgende browsers gebruiken: Google Chrome, Safari, Edge of Mozilla Firefox. Voor een naadloze kijkervaring en om over alle nieuwste functies op Viaplay te beschikken, moet je ervoor zorgen dat je browser altijd is bijgewerkt.

Onze sportevenementen worden in alle ondersteunde browsers uitgezonden in 50 fps (beelden per seconde). Hierdoor worden snelle live-acties beter weergegeven en beschik je nét over dat beetje extra om optimaal van alle sporten te genieten. Voor films en tv-programma’s is de standaard 25 fps.