Er zijn al twee streams in gebruik

Je Viaplay-account is persoonlijk en je kunt momenteel films en series op twee verschillende apparaten tegelijk kijken. Hieronder lees je meer over de verschillen bij het streamen van verschillende content.

Films en series

Momenteel bekijk je films en series op twee (2) verschillende apparaten tegelijk. Dit
betekent dat als u al twee (2) uitzendingen heeft en u probeert een derde te starten, je een melding
ontvangt waarin je wordt gevraagd een van deze uitzendingen te sluiten.

Sport

Je kunt hetzelfde live sportevenement tegelijkertijd bekijken op twee apparaten als ze verbonden
zijn met hetzelfde IP-adres.

Als apparaten zich op verschillende IP-adressen bevinden, is gelijktijdig
streamen toegestaan ​​als de apparaten verschillende sportevenementen streamen.

Je kunt bijvoorbeeld dezelfde Premier League-uitzending op twee (2) apparaten bekijken wanneer de
apparaten zich op hetzelfde IP-adres bevinden. De streams zijn beperkt tot één (1) per wedstrijd
wanneer de apparaten zijn verbonden met verschillende IP’s.

Ik kreeg de melding "Deze uitzending wordt al bekeken op een ander apparaat"

Sportuitzendingen zijn beperkt tot één (1) apparaat per uitzending. Als je dit bericht hebt ontvangen,
betekent dit dat de betreffende uitzending al op een ander apparaat wordt bekeken. Sluit de uitzending op het eerste apparaat om deze op het tweede apparaat te bekijken.

Als je dezelfde foutmelding krijgt, ook al heeft u de eerste stream al gesloten, raden wij u aan uit te loggen bij de service en de applicatie opnieuw te starten.

Deel je jouw gebruikersaccount met een vriend?

Gebruikersaccounts zijn persoonlijk en mogen niet buiten het huishouden worden gedeeld. Om een ​ nieuw gebruikersaccount aan te maken, log je eerst uit en ga je naar https://checkout.viaplay.nl/ en kies je het pakket dat bij je past.

Weet je niet wie er nog een uitzending bekijkt?

Je kan zich binnen 24 uur bij alle apparaten afmelden door je wachtwoord op onze homepage te wijzigen. Wijzig je wachtwoord door hier te klikken.

Bekijk inhoud offline

Ook met mobiele apparaten (telefoon/tablet) kun je films en series downloaden naar de offline modus, hierdoor heb je de mogelijkheid om een ​​van de uitzendingen over te zetten naar de offline modus.

Sportuitzendingen kunnen niet offline worden gedownload. Lees hier meer.

Heb je bijvoorbeeld samen met je vriend programm bekeken en ben je vergeten uit te loggen bij je gebruikersaccount? Door je wachtwoord op onze website te wijzigen, kan je binnen 24 uur bij alle apparaten uitloggen. Je kunt je wachtwoord wijzigen door hier te klikken.